23 вересня – Bisexual Visibility Day.
Цей день неофіційно називають Днем видимості бісексуальних людей, тобто людей, які можуть мати сексуальний та цілком романтичний потяг до обох статей та всіх існуючих гендерів.
Достатня кількість людей практикує бісексуальну поведінку, але орієнтація і сексуальна поведінка – різні речі.
Ми за те, щоб кожен (кожна) відчував (ла) себе комфортно тим (тією), ким він (вона) є насправді. Цей день важливий для руйнування стереотипів щодо прийняття своєї бі+ ідентичності та усвідомлення можливості жити вільно.
На світлині – прапор із символами бісексуальності. Різні кольори на ньому мають такі значення: рожевий колір уособлює гомосексуальний потяг, синій – потяг до різних статей, а фіолетовий колір, що накладається, – потяг незалежно від статі чи гендеру.
Вітаємо з Днем видимості бісексуальних людей – Bisexual Visibility Day – і бажаємо гармонійних сексуальних взаємин без дискримінації та насильства, а також безпечного сексуального життя, яке приносить задоволення!
Щоб замовити бокс для самотестування на ВІЛ, до складу якого входить оральний тест по слині, зателефонуй або залиште повідомлення в Телеграмі, Вайбері чи Вотсапі:
+38 (099) 484 05 53
Залишайтесь здорові!❤
Ваш menZDRAV-UA ??