На 20-23 червня припадають важливі дати: прадавнє свято Купайло та літнє Сонцестояння. За народними традиціями, в ці дні люди обливаються джерельною водою, качаються в росі та стрибають через вогонь.

Як стверджують народні повір'я, купальське вогнище має життєдайну силу, а вода на Купайла – чародійна, лікувальна та цілюща.

menZDRAV-Україна, спираючись на науково-обґрунтовані та доведені дані, свідчить: вогонь і вода не допоможуть дізнатись про свій ВІЛ-статус.

Радимо скористатись сучасними тестами на ВІЛ і нагадуємо: регулярне тестування на ВІЛ – це можливість зберегти здоров’я.

Вчасне діагностування ВІЛ, вчасне отримання медичної допомоги та початок лікування є запорукою збереження повноцінного життя.

Сьогодні – гарний день, коли всім, незалежно від професійного, життєвого та сексуального вибору, варто потурбуватись про власне здоров’я та здоров’я партнерів і замовити для себе та партнерів тест на ВІЛ!

➡Замовити тест можна за посиланням:

Тест на ВІЛ по слині:
*безпечний – не потребує взяття крові з пальця або вени!
*швидкий – ви знаєте свій ВІЛ-статус через 15 хвилин!
*безкоштовний – можна замовити в menZDRAV-UA просто зараз і отримати його в найближчому до вас відділенні “Нової пошти” або у нашому офісі у м. Києві в центрі Подолу!
Залишайтесь здорові!

Ваш menZDRAV-Україна